de zelfbouwers

zij gingen je voor

Sietske & Gerard

Bakkeveen (september 2021)

Dit najaar beginnen Sietske en Gerard aan de transformatie van hun Volkswagen Crafter. Ze zijn de eerste proefkonijnen die ook een compleet pakket voor de wanden en vloeren inbouwen, waardoor ze zelf niets meer hoeven te zagen. Wel zo gemakkelijk.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: de Vagebond

Luc & Mathilde

Schoonhoven (september 2021)

Luc & Mathilde zijn echte Landrover fans, dus hun camper moet bijzonder zijn. Daarom hebben zij gekozen voor een Mercedes Sprinter 4×4, waar ze komende maanden het Vagebond pakket inbouwen.

Bustype: Mercedes Sprinter 4×4 L2H2

Pakket: de Vagebond

Luc en Mathilde Sprinter

Jan & Rinske

Boazum (juni 2021)

 

Onze eerste zelfbouwers, Jan en Rinske. Als echte pioniers hebben zij het eerste pakket volledig zelf ingebouwd en zijn super trots op het eindresultaat. De camper wordt door de hele familie gebruikt.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: de Vagebond

Arne

Gent (juni 2021)

Arne is een echte ‘early adopter’. Als een van de eerste zelfbouwers heeft hij vanuit zijn appartement in Gent alle meubels in elkaar gezet en gelakt. Daarna heeft hij met hulp van een vriend alles ingebouwd en afgewerkt.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2012)

Pakket: de Vagebond

Arne Sprinter

Sylvie & Wichert

Delft (juli 2020)

Toen Sylvie en Wichert onze camper zagen, wilden zij ook dat ultieme gevoel van vrijheid. Speciaal voor hen heeft de Vantast een pakket ontwikkeld voor een compacte buscamper, waarmee zij op dit moment door Europa reizen.

Bustype: Citroen Jumper L2H2 (BJ:2012)

Pakket: variant op de Vagebond

Sylvie en Wichert Jumper

Sytze & Elske

Earnewald (juni 2019)

Het prototype. In 2019 bouwden we met behulp van een volledig zelf ontworpen CNC bouwpakket onze eigen camper, waarmee we anderhalf jaar door Europa zijn gereisd. Dit was het begin van de Vantast.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2010)

Pakket: eerste Vagebond