de zelfbouwers

0

...avonturiers gingen je voor

Patrick & Albina

Plochingen, Duitsland (september 2023)

Onze eerste Duitse zelfbouwers Patrick & Albina gaan komende winter deze rode Jumper ombouwen tot Flierefluiter 2. Omdat ze vlakbij de Franse grens wonen, willen ze straks samen met zoon Valentin weekendtrips maken naar Frankrijk.

Bustype: Citroen Jumper L2H2 (BJ:2018)

Pakket: Flierefluiter 2

Lynn& Scott

Dronten (juli 2023)

Lynn en Scott dromen al heel lang van een campertje. Daarom bouwen ze komende maanden deze blauwe Crafter (genaamd Grommel) om tot Vagebond. Daarna willen samen met hun twee honden Millie en Pyp tripjes door Europa maken. En naar Scott zijn familie in Noord Engeland.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: Vagebond 1

“Man wat ben je een genie. Alles zit zo zalig in elkaar.”

Steef de Bot

Steef & Paul

Texel (juli 2023)

Schrijver en acteur Steef bouwt deze zomer samen met vader Paul deze Ducato om tot Flierefluiter. Een schrijvershuisje op wielen, waarmee hij straks overal in Europa inspiratie op kan gaan doen.
 

Bustype: Peugeot Boxer L3H2 (BJ:2018)

Pakket: Flierefluiter 1

Ferry & Behnosch

Berkel en Rodenrijs (juli 2023)

Nadat deze twee bevriende autohandelaars samen hun eerste camper hadden gebouwd, werd het tijd voor een iets professionelere aanpak. Daarom bouwen ze komende maanden deze Ducato om tot Vagebond. Niet om er zelf mee op pad te gaan, maar om te verhuren. En wie weet bouwen ze er meer om te gaan verkopen.

Bustype: Fiat Ducato L3H2

Pakket: Vagebond 2

Thomas & Els

Gent, België (juni 2023)

Deze professionele fotograaf/ camperaar heeft zijn grote 8m lange camper ingeruild voor een spiksplinternieuwe Ducato L3H2 (van 6m), die hij komende maanden ombouwt tot Flierefluiter. Het hele bouwproces wordt grondig vastgelegd in een viertal artikelen, die dit jaar in het Belgische campertijdschrift ‘Campertijd’ zullen worden gepubliceerd. Daarna zal de camper intensief gebruikt worden voor lange reizen, wintersport en zelfs verhuur aan vrienden en familie.

Bustype: Fiat Ducato L3H2 (BJ:2023)

Pakket: Flierefluiter 1

Richard & Diana

Hulsberg (juni 2023)

Omdat hun vorige camper niet aan huis kon worden geparkeerd, wilden Richard en Diana iets compacters. Daarom bouwen ze komende maanden deze Sprinter om tot Vagebond. Hij past net in het hok, dus ideaal om er zo nu en dan samen met dochter Ella en hun twee honden Antoni en Katrina spontaan op uit te kunnen trekken, richting de Ardennen en Luxemburg.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2008)

Pakket: Vagebond 1

Henk & Sandra

Heemskerk (april 2023)

Henk en Sandra doen het andersom. Zij gaan eerst op reis naar Spanje om daar, samen met vrienden het meubelpakket in te bouwen. Deze voormalige camper wordt helemaal gestript en naar eigen smaak ingericht.

Bustype: Citroen Jumper L4H2 (BJ:2015)

Pakket: Vagebond 2

Emma & Matthieu

Rosmalen (april 2023)

Emma heeft in een paar maanden samen met haar vader Matthieu, deze blauwe Crafter omgebouwd tot kleurrijke familiecamper. De eerste trip was een rondreis in Noorwegen. En vader Matthieu? Die gebruikt de camper straks voor windsurf trips naar Zeeland en familiebezoekjes in Zuid-Frankrijk.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2016)

Pakket: Vagebond 1

Gerard & Izdihar

Wateringen (april 2023)

Over een jaar gaan Gerard en Izdihar met pensioen, zodat ze lange reizen kunnen maken. Daarom bouwen ze deze Ducato om tot Flierefluiter. De eerste bestemming wordt Spanje, maar daarna wil Izdihar graag richting Palestina om haar familie te bezoeken.

Bustype: Fiat Ducato L4H2 (BJ:2013)

Pakket: Flierefluiter 1

Hendrik en Francien

Hendrik & Francien

Dirkshorn (april 2023)

Na een reis naar Noorwegen in een huurcamper, was het tijd voor een eigen camper. Omdat een standaard fabriekscamper niet voldeed aan hun eisen, hebben Hendrik en Francien gekozen voor de Vagebond 2, die ze volledig in eigen stijl hebben afgewerkt. Het plan is om vaak naar Spanje en Portugal af te reizen.

Bustype: Fiat Ducato L3H2 (BJ:2015)

Pakket: Vagebond 2

“We zijn zo aan het genieten. Echt een fantastische bus!”

Tim Matser

Tim & Margot

Amsterdam (maart 2023)

Binnen twee maanden is deze Sprinter omgebouwd tot Vagebond camper, waarmee Tim en Margot samen met hun zoontje en hond Maus voor enkele maanden richting de zon zijn vertrokken. Bij terugkomst wordt het een leencamper voor vrienden en familie.
 

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2018)

Pakket: Vagebond 1

Johan en Tom

Johan & Tom

Makkum (maart 2023)

Nadat ze samen een Triumph motorfiets hebben opgeknapt was het tijd voor een camper. In een paar maanden bouwde Johan samen met zoon Tom deze Crafter om tot Vagebond. De deadline was eind juni, want toen gingen ze met de camper naar de TT in Assen.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2016)

Pakket: Vagebond 1

Max & Afra

Emmen (februari 2023)

Na grondig onderzoek kwamen Max en Afra tot de conclusie dat een fabriekscamper voor hen niet toereikend is en dat de Vagebond het beste bij hen past. Daarom hebben ze deze gloednieuwe 4×4 Sprinter omgebouwd tot Vagebond. En nu willen ze heel veel kilometers gaan maken, samen met hun Weimaraner Boris.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2023)

Pakket: Vagebond 1

Henry & Ina

Wanneperveen (februari 2023)

Deze Sprinter met laadklep wordt komende maanden door Henry en Ina omgebouwd tot gedeeltelijke Vagebond. Het bed gaat Henry zelf maken, zodat deze op de laadklep kan rollen. Met mooi weer slapen ze dan direkt onder de sterrenhemel.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2016)

Pakket: Vagebond 1

“We vinden het echt een super leuk project en het is bijna jammer dat we straks klaar zijn. Echt heel mooi om te zien hoe al die losse plankjes perfect in elkaar passen en volledige meubels worden.”

Klaas Clemens

Klaas & Marly

Nijmegen (februari 2023)

Deze horeca ondernemers bouwen komend half jaar hun Boxer om tot Flierefluiter. Dankzij de flare aan de zijkant van de bus, past Klaas nu ook in het dwarsbed.
 

Bustype: Peugeot Boxer L3H2 (BJ:2012)

Pakket: Flierefluiter 1

Sannah en David

Sannah & David

Zaltbommel (december 2022)

Deze nette Boxer is omgebouwd tot Flierefluiter, waarmee David en Sannah als echte digitale nomaden voor langere tijd willen gaan rondreizen. Met hulp van vrienden en familie zijn ze het hele bouwproces doorlopen en rijden ze binnenkort richting Italie.
 

Bustype: Peugeot Boxer L3H2 (BJ:2017)

Pakket: Flierefluiter 1

“Wij zijn uiterst tevreden en het is ergens ook wel weer jammer dat het af is…”

Reinder

Reinder & Noor

Alkmaar (december 2022)

Omdat hun compacte Mercedes Viano Marco Polo toch echt te klein was, bouwde Reinder samen met zoon Berend deze Sprinter om tot Vagebond camper, met een groot bed en voldoende ruimte om ook met slecht weer te kunnen camperen.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2011)

Pakket: Vagebond 1

Hans & Arie

Steenwijk (december 2022)

Collega’s Hans en Arie krijgen steeds meer vrije tijd. Daarom hebben ze samen deze Crafter omgebouwd tot deelcamper. Het wordt hoog tijd dat deze twee rijinstructeurs zelf achter het stuur gaan zitten.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2015)

Pakket: Vagebond 1

Eloy en Willeke

Eloy & Willeke

Asten (november 2022)

Deze voormalige bedrijfsbus is in de winter omgebouwd tot familiecamper, waarmee Eloy en Willeke samen met hun twee honden en hun KTM Super Adventure alle uithoeken van Europa gaan ontdekken. De achterwand bij de keuken is bekleed met echte mozaïek tegeltjes.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: Vagebond 1

“Wat een geweldig uitgewerkte handleidingen van de Vantast”

Pier

Pier & Karien

Lisse (november 2022)

Pier en Karien zijn de eerste proefkonijnen die met het Vagebond 2 pakket voor de Ducato L3H2 aan de slag zijn gegaan. De meubels in zowel houtkleur als witte lak geven het geheel een frisse uitstraling. Het bovenblad van het keukenblok en het toiletblok zijn behandeld met epoxy en de vloer is afgewerkt met natuurlijk kurk. De eerste bestemming is Santiago de Compestella.
 

Bustype: Fiat Ducato L3H2 (BJ:2021)

Pakket: Vagebond 2

Jasper en Soraya

“Ik ben er ontzettend blij mee!”

Jasper

Jasper & Soraya

Assendelft (november 2022)

Jasper heeft zijn tweede camper gebouwd. Dit keer een Vagebond, waarmee hij samen met Soraya lange reizen wil gaan maken. Omdat Soraya in Zweden woont, zal de bus ook als pendeldienst gaan fungeren.

Jasper heeft de meubels gelakt met ‘warm eiken’ van het merk Rambo en op het plafond zitten bamboe badmatten.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2015)

Pakket: Vagebond 1

“Het bouwen gaat fantastisch.”

Ria

Ria & Gerard

Leeuwarden (november 2022)

Gerard en Ria willen de komende jaren lange reizen gaan maken. Daarom bouwden ze in de winter hun blauwe Volkswagen Crafter om tot camper. En omdat Gerard toch minder tijd bleek te hebben dan verwacht, heeft Ria zelf alle meubels in elkaar gezet. Gewoon in de woonkamer. En wat is ze nu trots!

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2016)

Pakket: Vagebond 1

Marc

Roosendaal (november 2022)

Marc gaat het Vagebond 1 pakket in deze voormalige rolstoelbus bouwen. Hij is de eerste zelfbouwer die het pakket in een verlengde Sprinter (L3H2) bouwt. Een bevriende meubelmaker gaat hem helpen met alle aanpassingen.

Bustype: Mercedes Sprinter L3H2 (BJ:2012)

Pakket: Vagebond 1

“Er gaat geen dag voorbij zonder dat we zeggen hoe vantastisch ons camionetje wel niet is!”

Paulus & Hildeke

Paulus & Hildeke

Gavere, België (september 2022)

Paulus en Hildeke hebben hun huis van 450m2 ingeruild voor een huis van 6m2 op wielen. Na jaren van hard werken kan Paulus niet wachten om het wat rustiger aan te gaan doen. Daarom heeft hij in de wintermaanden zijn voormalige bedrijfswagen omgebouwd tot Vagebond en is het nu tijd om te genieten. Met in de ene hand een sigaar en de andere een glas whisky.
 
Voor een stijlvolle Japanse look, zijn alle meubels in ‘Carbon Black’ geolied.
 

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2016)

Pakket: Vagebond 1

Paul

Paul & Jessica

Doesburg (september 2022)

Paul en Jessica hebben in hun vrije uurtjes binnen anderhalve maand deze (bijna) nieuwe Sprinter omgebouwd tot Vagebond.

De meubels zijn behandeld met een white wash, wat samen met het bloemetjesmotief op de bank het geheel een frisse en dromerige uitstraling geeft. Voor de achterwand bij de keuken heeft Paul oude whisky kistjes gebruikt.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2021)

Pakket: Vagebond 1

Carel en Wilma

Wilma & Carel

Renkum (juli 2022)

Carel en Wilma hebben hun grijze Sprinter omgebouwd tot Vagebond, waarmee ze samen met hun dochter Jet tripjes gaan maken. En Jet, die slaapt als eerste in het nieuwe hangbedje.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2012)

Pakket: Vagebond 1

Karin en Rene

Karin & René (& Marcel)

Den Haag (juli 2022)

Karin en haar man Marcel willen de wereld rondreizen met een camper. Omdat Marcel twee linkerhanden heeft, heeft Karin hun Citroen Jumper samen met haar super handige vader René omgebouwd tot camper. Karin heeft het Flierefluiter 1 pakket gebouwd, met de dubbele cabinekast van de Vagebond 2, waarmee ze haar ideale indeling kon creëren.
 
Omdat de installatie van de elektra hen zo goed afging, hebben ze aangeboden ook andere zelfbouwers hiermee te willen assisteren.
 

Bustype: Citroen Jumper L3H2 (BJ:2019)

Pakket: Flierefluiter 1

Frank en Angelique

“Alles staat super duidelijk omschreven in de handleidingen die je er bij krijgt. En trust me, de Vantast heeft werkelijk over elk detail nagedacht! Een dikke aanrader dus!”

Angelique

Frank & Angelique

Amersfoort (juni 2022)

Angelique en Frank hebben in anderhalve maand deze Peugeot Boxer omgebouwd tot Flierefluiter camper, waarmee ze eind augustus samen met honden Dexter & Jill op huwelijksreis zijn gegaan.

Bustype: Peugeot Boxer L3H2 (BJ:2018)

Pakket: Flierefluiter 1

Carmen en Nick1

“Wat zijn we blij dat we anderhalf jaar geleden de Vantast zijn tegengekomen!”

Carmen

Carmen & Nick

Utrecht (juni 2022)

Nick en Carmen zijn fervente racefietsers en dromen al langer van een camper, waarmee ze fietstripjes kunnen maken. Toen ze het Flierefluiterpakket ontdekten, was de stap tot zelfbouw snel gezet.

Bustype: Fiat Ducato L3H2 (BJ:2016)

Pakket: Flierefluiter 1

Marieke en Jasper

“De inbouw is zo comfortabel! We missen een normale keuken of een normaal bed nog totaal niet.”

Jasper en Marieke

(na 3 maanden reizen)

Marieke & Jasper

Amsterdam (juni 2022)

Nadat Jasper en Marieke een paar keer met een huurcamper op pad waren geweest, vonden ze het tijd om er zelf een te bouwen. In 59 dagen hebben ze deze mooie donkerrode Sprinter omgebouwd tot Vagebond camper, waarmee ze nu voor langere tijd reizen en werken.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2015)

Pakket: Vagebond 1

Anneloes en Hidde

“We genieten erg van de bus en al zijn capaciteiten!”

Anneloes Muntjewerff

Anneloes & Hidde

Beverwijk (mei 2022)

Toen hun Mercedes oldtimer camper ermee ophield, wilden Anneloes en Hidde iets betrouwbaarders, maar met dezelfde sfeervolle uitstraling. Daarom hebben ze deze Sprinter omgebouwd tot Vagebond, waarmee ze op dit moment door Europa trekken, op zoek naar mooie golven.

De meubels zijn afgewerkt met Monocoat lak.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: Vagebond 1

Harry en Anja

“We zijn meer dan en dan ook echt veel meer dan in onze nopjes met de Vantast camper! Wat een heerlijke manier van reizen.”

Harry Knijnenburg

Harry & Anja

Sint Pancras (mei 2022)

Na het bouwen van een 5.5 meter lange Canadese kano was Harry toe aan een nieuw avontuur; de Vagebond. Zijn eerste bestemming was Scandinavië, samen met vrouw Anja en uiteraard de kano.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: Vagebond 1

Jan en Mirjam

“Het was een vantasties project! Nu lekker genieten.”

Jan van Gijssel

Jan & Mirjam

Ruinerwold (april 2022)

Jan en Mirjam hebben in ca. 3 maanden deze vrolijke VW Crafter omgebouwd tot Vagebond camper, waarmee ze deze zomer in Kroatië rondeizen. De Bauhaus 1919 tegelprint op de keukenwand diende als uitgangspunt voor het kleurenpalet, wat vooral warmte uitstraalt en de bus een tijdloos karakter geeft.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: Vagebond 1

Dirk Sikking

Dirk

Uithoorn (april 2022)

Na een turbulente periode is het tijd voor ontspanning en avontuur. Daarom bouwt Dirk komende maanden deze Sprinter om tot camper, waar hij een jaar mee op pad wil gaan. Zijn eerste bestemming wordt de Noordkaap.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2016)

Pakket: Vagebond 1

Rene en Gea

René & Gea

Baarn (april 2022)

Als echte 4×4 liefhebbers hebben René en Gea deze prachtige nieuwe Sprinter AWD omgebouwd tot camper. Komende zomer willen ze op avontuur en zoveel mogelijk buiten de gebaande paden blijven.

Bustype: Mercedes Sprinter 4×4 L2H2 (BJ:2022)

Pakket: Vagebond 1

Rob en AJ

Rob

Emmen (maart 2022)

Met hulp van AJ gaat Rob komende maanden deze geel blauwe sprinter ombouwen tot camper, waarmee hij als digitale nomade door Europa wil gaan reizen. Zijn eerste bestemming wordt Scandinavië.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2008)

Pakket: Vagebond 1

Harry en Lenie

Harry & Lenie

Zelhem (maart 2022)

Deze voormalige bedrijfsbus heeft jarenlang in dienst gestaan van het bedrijf van Harry en zijn broer. Maar nu gaat Harry met pensioen… en de bus dus ook. Komende maanden bouwt hij samen met Lenie de bus om tot camper.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: Vagebond 1

Fam den Boer

Willem & Gertild

Nuenen (januari 2022)

Deze voormalige taxibus is door de familie den Boer omgebouwd tot gezinscamper, waar iedereen de uithoeken van Europa mee gaat verkennen.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2019)

Pakket: Vagebond 1

“We zijn ontzettend blij met onze vagebond! Het bed slaapt heerlijk en is lekker breed. De hoogte van de keuken is top en het toiletblok is super!”

Wiep van Ruiten

Jouke & Wiep (& Jan)

Langwar (januari 2022)

Toen Jouke en Wiep zagen dat hun wintersportvrienden Jan en Rinske het Vagebondpakket hadden ingebouwd werden ze meteen enthousiast. Dat wilden zij ook. Met hulp van Jan hebben ze dit voorjaar deze mooie Sprinter omgebouwd en genieten ze nu volop van hun nieuwe gezinscamper.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2016)

Pakket: Vagebond 1

Jetze & Geeske

Oudemirdum (december 2021)

Samen met vrouw Geeske, dochter Esther en kleinzoon Jeroen bouwt Jetze deze voormalige bedrijfsbus om tot familiecamper. De familie Rienstra is als eerste aan de slag gegaan met het gloednieuwe Flierefluiter pakket, met vast-bed-indeling.

Bustype: Peugeot Boxer L3H2 (BJ:2014)

Pakket: Flierefluiter 1

“Wat hebben wij een plezier van de camper! Wij blijven super enthousiast!”

Jaap de Graaf

Jaap, Koen & Semina

Wijk bij Duurstede (november 2021)

Samen met zoon Koen en zijn vriendin Semina heeft Jaap zijn witte Sprinter omgebouwd tot familiecamper. Deze wordt momenteel volop gebruikt.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2015)

Pakket: Vagebond 1

Cindy en Hans

“Het was een mooie en leerzame klus en wat zijn we nu trots!”

Cindy Koole

Cindy & Hans

Baarn (november 2021)

Deze gele Mercedes Sprinter is door Cindy en Hans omgebouwd tot Vagebond. Hun eerste huisje samen.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2015)

Pakket: Vagebond 1

Arjen en Simone

“Wauw, ik heb gewoon zelf een hoogwaardige camper gebouwd!”

Arjen Rijnders

Arjen & Simone

Borger (november 2021)

Deze professionele goochelaar heeft zijn donkerblauwe Volkswagen Crafter omgetoverd tot camper. Samen met vriendin Simone en hond Mindy trekt Arjen er geregeld op uit.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2017)

Pakket: Vagebond 1

Patrick en Frouke

Patrick & Frouke

Maren-Kessel (november 2021)

Na een aantal camperbouw pogingen kwamen Patrick en Frouke uit bij de Vantast. De B&B eigenaren vonden het hoog tijd om er zelf eens op uit te trekken. Met hond Bram.

De meubels zijn afgewerkt met een oranje beits, wat het geheel een chique uitstraling geeft.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2010)

Pakket: Vagebond 1

Sietske en Gerard Crafter3

“Ik heb mijn roeping gemist. Wat is dit mooi werk!”

Gerard Hommema

Sietske & Gerard

Bakkeveen (september 2021)

Afgelopen winter hebben Sietske en Gerard  hun blauwe Volkswagen Crafter getransformeerd tot camper. Blauwe en gele kleuraccenten geven het houten interieur een leuke twist. En door lak met pigment te mengen, ontstaan subtiele kleurnuances in de houten meubels.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2016)

Pakket: Vagebond 1

Daan_finished_00

“Dit is echt een goed concept!”

Daan Laseur

Daan

Amersfoort (september 2021)

Daan gooit het roer om. In nog geen twee maanden tijd bouwde hij samen met zijn broertje zijn voormalige bedrijfswagen om tot camper.

Het hout is behandeld met olie en het plafond is afgewerkt met radiatorbekleding.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: Vagebond 1

Luc & Mathilde

Schoonhoven (september 2021)

Luc & Mathilde zijn echte Landrover fans, dus hun camper moest bijzonder zijn. Daarom hebben zij gekozen voor een Mercedes Sprinter 4×4 met Vagebond indeling. Hun eerste bestemming was Noorwegen.

Bustype: Mercedes Sprinter 4×4 L2H2 (BJ:2009)

Pakket: Vagebond 1

“Prachtig werk! Ik vond het gewoon jammer toen ik het laatste meubel af had.”

Jan de Vries

Jan & Rinske

Boazum (juni 2021)

 

Onze eerste zelfbouwers, Jan en Rinske. Als echte pioniers hebben zij het eerste pakket volledig zelf ingebouwd en zijn super trots op het eindresultaat. De camper wordt door de hele familie gebruikt.

De meubels zijn gelakt met Skylt 2K Ultramat.

Bustype: Volkswagen Crafter L2H2 (BJ:2014)

Pakket: Vagebond 1

Arne

Arne

Gent, België (juni 2021)

Arne is een echte ‘early adopter’. Als een van de eerste zelfbouwers heeft hij vanuit zijn appartement in Gent alle meubels in elkaar gezet en gelakt. Daarna heeft hij met hulp van een vriend alles ingebouwd en afgewerkt.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2012)

Pakket: Vagebond 1

Sylvie en Wichert Jumper

Sylvie & Wichert

Delft (juli 2020)

Toen Sylvie en Wichert onze camper zagen, wilden zij ook dat ultieme gevoel van vrijheid. Speciaal voor hen heeft de Vantast een pakket ontwikkeld voor een compacte buscamper, waarmee zij een jaar lang door Europa zijn gereisd.

Bustype: Citroen Jumper L2H2 (BJ:2012)

Pakket: variant op Vagebond

Sytze & Elske

Nijetrijne (juni 2019)

Het prototype. In 2019 bouwden we met behulp van een volledig zelf ontworpen CNC bouwpakket onze eigen camper, waarmee we anderhalf jaar door Europa zijn gereisd. Dit was het begin van de Vantast.

De meubels zijn gelakt met een kleurloze vernis mat van het merk Rambo.

Bustype: Mercedes Sprinter L2H2 (BJ:2010)

Pakket: eerste Vagebond