herroeping & annulering

Herroeping

Als particuliere Consument geniet je onder de Wet Koop op Afstand belangrijke rechten bij het kopen van producten op afstand. Deze wet geeft jou als Consument het recht om een bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen te retourneren. Let op dat dit in ons geval alleen van toepassing is op de losse Producten, zoals verlichtingsarmaturen, tafelonderstellen, stopcontacten, die de Vantast los aanbiedt. De bouwpakketten zoals de Vagebond en de Flierefluiter vallen hier niet onder.

Dit is ‘uitzondering maatwerk‘. Onze bouwpakketten zoals de Vagebond en de Flierefluiter, inclusief wand- en vloerpakketten worden beschouwd als maatwerk. Deze worden volgens de door de Klant aangegeven specificatie op maat gemaakt.  Het herroepingsrecht is hier dus niet op van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Annulering

Voordat de Pakketten op Maat volledig geleverd zijn, kun je de bestelling ten alle tijde annuleren. Houd er wel rekening mee dat hier altijd kosten aan verbonden zijn. Dit is afhankelijk van hoe ver de productie in gang is gezet en welke producten zijn geleverd.

Vind de annulering plaats voordat de productie in gang is gezet, maar na ontvangst van de digitale handleidingen, dan rekenen we minimaal 20% van de overeengekomen prijs. Vind de annulering plaats tijdens of na het productieproces, dan rekenen we minimaal 60% van de overeengekomen prijs.

Mocht je na ontvangst van het zelfbouwpakket om wat voor reden niet tevreden zijn over het product of bedenkingen hebben over het bouwproces, dan zullen we uiteraard samen een gepaste oplossing zoeken.